Mărire sâni, rinoplastie, lipoaspiraţie, lifting facial


Misiunea d-lui dr. Cristian Nițescu și a echipei sale este să te ajute să te simţi cât mai bine în corpul tău! Tehnologiile moderne pot reprezenta acum soluția pentru orice problemă estetică. Implanturile mamare, ridicarea sânilor, rinoplastia, lipoaspiraţia, corectarea cicatricilor, intervenţiile de chirurgie estetică adresate bărbaţilor etc. sunt servicii puse la dispoziția dvs. cu profesionalism, experiența a peste 1500 de operații realizate de dr. Cristian Nițescu fiind un etalon al succesului. Numeroși pacienți apelează cu încredere la aceste servicii. Rezultatul: un trup frumos, cu forme armonioase, pe care să-l poți privi cu încântare și care să te elibereze de complexe, un trup admirat!

Minte sănătoasă în corp sănătos, spune dictonul antic, iar noi vom adăuga: minte sănătoasă în corp sănătos și frumos! Doctorul Cristian Nițescu este specialistul de top care te va ajuta, împreună cu echipa sa, să-ți corectezi imperfecțiunile corporale, să-ți îmbunătățești aspectul estetic, să te simți confortabil și sănătos!

Testimoniale


„Am suferit din cauza faptului că aveam sânii mici. După operația efectuată de doctorul Nițescu totul s-a schimbat în bine. De atunci am mai multă încredere în mine… și soțul meu este fericit.” (E.M., 35 ani, economistă)

„Operația realizată de doctorul Cristian Nițescu m-a ajutat să trec peste nemulțumirile legate de felul în care arăt. Mulțumesc pentru recapătarea zâmbetului.” (S.L., 24 ani, agent imobliar)

„Cât am fost adolescentă am suferit din cauza faptului că aveam sânii mici. M-am căsătorit și soțul meu m-a încurajat să fac o operație de mărire de sâni. Ne-am interesat și am ajuns la concluzia că varianta cea mai buna este să apelăm la doctorul Cristian Nițescu. După operație pot spune un singur lucru: Sunt fericită și mulțumesc, d-le doctor Cristian Nițescu!” (C.M., 40 ani, profesoară )

„La început mi-a fost frică de operație. Nu stiam cum se realizează intervenția, ce anestezie este folosită, dacă rămân cicatrici și cât durează recuperarea. M-am interesat și am vorbit cu o amică care se operase la medicul Nițescu. Am mers la consultație și în urma controlului, dar și a sfaturilor date de doctorul Cristian Nițescu am hotărât să mă operez. Operația a decurs foarte bine, iar acum, cand mă uit în oglindă îmi dau seama că am făcut alegerea corectă. Mulțumesc pentru ajutor!” (I. P., 27 ani, coordonator marketing )

„Medicul Cristian Nițescu a făcut minuni cu nasul meu. După operație au încetat glumele colegilor făcute pe seama mea. Mulțumesc!” (I.S., 45 ani, contabilă )

„Prejudecățile și, recunosc, necunoașterea exactă a modului în care se realizează o operație de mărire de sani, dar și a pretului, m-au făcut să nu mă operez. Asta până când o prietena foarte bună s-a operat la medicul Cristian Nițescu. M-am hotarat să merg la o consultație, unde mi s-a explicat în ce constă intervenția, dar și care va fi costul total al operației. După discuții cu soțul meu, am fost operată de medicul Cristian Nițescu. Acum, dupa un timp scurs de la operație, pot spune că sunt fericită și am o viață de familie împlinită.” (A.P., 39 ani, director administrativ-financiar)

„După doua nașteri am observat că nu mai aveam aceleași forme ca înainte. Am inceput să fac sport, dar acest lucru m-a ajutat doar într-o mică măsură. M-am interesat pe internet împreună cu soțul meu și am hotărât că am nevoie de o intervenție de lipoaspirație. În urma operației efectuate de doctorul Cristian Nițescu, corpul meu a revenit la formele inițiale.” (G. T., 28 ani, secretara)

„După ce am împlinit 40 de ani ridurile au început să reprezinte o problemă. După intervenția realizată de medicul Cristian Nițescu, pot spune că am recăpătat bucuria de a mă uita din nou în oglinda. Multumesc!” (D.O., 43 ani, asistentă medicală)